Mat og Overnatting

Mat og Overnatting

 

 

 

En god helg med mye fagelig innput krever godt påfyll med energi i form av god mat.

 

Frokost spiser vi sammen på hotellet i egen matsal lørdag og søndag klokken fra 07.15 - 09.00 Det bør være god tid slik at alle er ferdig spiste til flaggheis. Vi har egen servering, og det er viktig at speidere ikke forsyner seg av mat på hotellet.

 

Alle andre måltider vil bli tilberedt og servert ute ved lavvoen.

Ta med eget spisetøy.

Vi kan garantere god mat.

 

I tilegg til fantastisk mat laget av egne speiderkokker har vi en liten kro i den store lavvoen. Her vil det bli servert gratis kaffe og te hele helga. Det vil også være mulighet til å kjøpe varm toast, vafler og pølser for de som trenger et lite mellommåltid.

 

Har du spesielle behov vedrørende mat, så husk å skriv dette inn ved påmelding. Vi har ikke anledning til å endre meny eller gjøre tilpasninger underveis i helgen, så vi er avhengig av å vite slik informasjon på forhånd.

 

Vi sørger for glutenfritt brød til frokost for de som ønsker det. Lunch lørdag og fredag blir vanlig brødmat ute. Vi ordner glutenfritt til de som trenger det der også.

Fredag kveld blir det gryterett og lørdag blir det grillet kjøtt som tidligere år.

 

Har du spesielle behov slik at det er enklest å ha med egen mat så gi oss beskjed om det for å få lavere kontingent. Vårt utekjøkken har begrenset kapasitet for tilpassninger og spesialmat.

 

 

Overnatting.

På Sørmarka kan du fritt velge om du ønsker å sove ute i den frie natur eller inne. Ved påmelding velger du enten enkeltrom for 875,- dobbeltrom for 515,- eller trippelrom for 475,- per pers. Ved valg av dobbelt eller trippelrom må du skrive hvem du skal sove sammen med. Hvis du ikke gjør dette vil du bli plassert i enkeltrom med den kostnaden det medfører.

 

Utendørs har vi gode muligheter for telt. Det er kort vei til skog, så om du ønsker å sove i huk, eller under åpen himmel er dette også fullt mulig. Utendørs overnatting på ekte speidervis er gratis.

 

Skal du sove ute må du selv bringe med deg det du skal sove i. Sørg også for å sjekke kurset du skal på. Noen kurs krever utendørs overnatting.