Kurs i Førerpatrulje

Kurs i Førerpatrulje

 

Kurs i Førerpatrulje

 

Dette kurset er for deg som har noe med troppen å gjøre enten det er troppsleder, assistent, eller feks gruppeledelse.

 

Vi tar utgangspunktet i et sitat fra BP selv: «Patruljesystemet er ikke et system å drive speiding etter, det er den eneste måten å drive speiding på».

 

 

For at peffene skal være best mulig skikket til å drive patruljen sin, mener vi at førerpatruljen er det beste foraet å utvikle peffene til å takle denne oppgaven. Man kan si at peffen har den mest utfordrende jobben i norges speiderforbund, og da er det vår jobb og legge mest mulig til rette for at vedkommende vil mestre denne.

 

Dette kurset tar utgangspunkt i et nyutviklet konsept fra Norges speiderforbund som heter «Oppdrag førerpatrulje». Vi går igjennom hvordan «Oppdrag førerpatrulje» er lagt opp, og hvordan det kan brukes av den enkelte tropp.

 

Det er medlemmer fra prosjektgruppa som har lagd opplegget som holder kurset, så her er det muligheter for å komme med egne synspunkter og utfordringer.

 

Kurset passer for alle: De som ikke har patruljesystem i dag men som tenker å begynne med det, de som ikke har førerpatrulje men som kan tenke seg å begynne med det, de som driver førerpatrulje og er ute etter tips, og de som har vært borti «Oppdrag førerpatrulje» allerede, men som trenger tilbakemeldinger på hvordan andre driver førerpatrulje.

 

 

Teknisk info:

 

 

Utstyr du trenger er:

intet utover den generelle pakkelisten

 

Dette kurset går på Lørdag i økt 2 og 4

 

Kursholdere er:

Anders Nordby

 

Minste antall deltagere for dette kurset er 3

 

Påmelding:

Ved påmelding velger du først emnekurs,

i menyen etter får du dette som valg.

 

Maks antall deltagere på dette kurset er 30